New accommodation for ’s Zomers: Botanical warehouse

The design was created by Rotterdam architects ZUS (Zones Urbaines Sensibles), based on an open, dynamic space with an interior that fits in with the building and its surroundings.

‘s Zomers botanical warehouse

For some time now, flower shop 's Zomers has been renowned among florists and stylists for its ability to inspire, surprise and breathe life into spaces.  From creating bouquets to styling spaces, everything is done with personal attention and a passion for quality, beauty and natural flowers.

Terracotta GFRC wall elements

's Zomers' new premises feature terracotta-coloured wall elements with a special arch pattern, made of high-performance glass fibre reinforced concrete. The design and colour scheme of this 110m2 project are absolutely unique. The engineering, production, installation and mounting for this project were all handled by mbX.